Woensdag, 29 maart 2023

Verhalen van bedrijven een podium geven en andere bedrijven inspireren

HR / Vitaliteit

Netwerk Vitaal Limburg (NVL) is op zoek naar opvolging

Deelnemers kunnen zich nu al inschrijven voor de titel “Vitaalste Limburgse Werkgever 2023. Ook beginners op vitaliteitsgebied kunnen inschrijven! 

Vorig jaar tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2022, werden de werkgevers Vandaag en AZL uitgeroepen tot ‘Vitaalste Limburgse Werkgever 2022’.  Deze award is een initiatief van NVL en Ondernemen in Limburg en in het leven geroepen om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers een extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen.

Over Netwerk Vitaal Limburg
Netwerk Vitaal Limburg is dé plek voor Limburgse werkgevers en HR managers op gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Deze stichting is opgericht in 2017 door ondernemende professionals, ieder met zijn eigen expertise op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Samen bieden zij een complete dienstverlening met als doel gelukkige en energieke Limburgse medewerkers die fit for the future zijn. Netwerk Vitaal Limburg wil mensen en bedrijven verbinden op gebied van Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid.

Klik hier voor de link naar het artikel.

Wil je er ook bij zijn op 28 september van 9.00u tot 17.00u bij VISTA college in Sittard? Meld je dan aan via deze link 
Via deze link krijg je een impressie van de succesvolle bijeenkomst in 2022.