15
SEP
10:00u - 12:30u
Gemeenschapshuis Limbricht in Limbricht
Maandag, 18 juli 2022

INTERVISIEBIJEENKOMST

Sinds juni zijn de intervisiebijeenkomsten weer gestart. Helaas blijven de aanmeldingen achterwegen en zijn wij genoodzaakt geweest om enkele bijeenkomsten te annuleren. Om verdere teleurstelling te voorkomen en efficiënter de intervisiebijeenkomsten te plannen, hebben we besloten om een nieuw schema te maken. Niet in één maand de gehele provincie maar om de maand een regio.   

Dus ben jij de Limburgse professional die na het afronden van de reflectie bijeenkomsten ook behoefte heeft om het geleerde in de praktijk met anderen te toetsen en van elkaars ‘positief gezonde‘ ervaringen te leren? Geef je dan nu op. 

De eerst komende bijeenkomst staat gepland in Gemeenschapshuis De Wieksjlaag Beringe in Noord Limburg op 19 juli. Hierna volgt Zuid Limburg op 15 september bij Gemeenschapshuis Limbricht in Limbricht en we sluiten de nieuwe reeks af in Midden Limburg bij Gemeensschapshuis De Ellenhof in Ell op 24 november.  
De intervisiebijeenkomsten duren 2,5 uur. De groepsgrootte kan variëren tussen de 6-12 deelnemers. Burgerkracht Limburg is verantwoordelijk voor de organisatie ervan. Deelnemers vanuit het scholingsplan Limburg Positief Gezond kunnen zich zelfstandig inschrijven voor deze bijeenkomsten. (Deelname is gratis)

Inschrijven voor deze 3 data kan door een e-mail te sturen naar info@limburgpositiefgezond.nl onder vermelding van: 

- voor- en achternaam 
- datum deelname (dit mogen alle 3 de data zijn)  
- organisatie* (indien van toepassing) 
- e-mailadres  
- telefoonnummer.