Donderdag, 3 februari 2022

Keipositief XXL beweegt richting Venlo

Een kei van maar liefst 50 centimeter die in beweging komt, hoe bijzonder is dat! Deze kei XXL staat symbool voor #keipositief waarmee we de hele provincie door willen gaan. Het is een leuke manier om de makers en vinders van de keien nieuwsgierig te maken naar Positieve Gezondheid. We hopen dat veel mensen kennismaken met wat Positieve Gezondheid voor je kan betekenen.

Dit gunnen we iedereen! Het is dan ook niet vreemd dat wie het al kent het graag doorgeeft.  Een van diegene is wethouder Roy Bouten die namens de gemeente Horst aan de Maas de eerste #keipositief in ontvangst nam en deze beweging nu doorgeeft aan zijn collega in de gemeente Venlo, wethouder Frans Schatorjé. 

Vanuit Horst aan de Maas is kei XXL  door de wethouder meegegeven aan de van het team van Mimakkus  Zij brengen kei XXL helemaal te VOET naar het stadskantoor van Venlo om deze te overhandigen aan wethouder Schatorjé. We vertrouwen er op dat kei XXL ben hen in goede handen is en ze de weg naar Venlo weten te vinden. De komende weken volgen we hen op deze (avontuurlijke!?)weg.

In Horst aan de Maas gaat de beweging van #keipositief zeker door en in Venlo staat Incluzio Sociale Basis al te popelen om samen met de inwoners er ook mee aan de slag te gaan. 

Wil je ook meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Met dank aan de Baersdonck die als allereerste makers voor ons aan de slag zijn gegaan. De Baersdonck is een van de vestigingen van Dichterbij. (alleen) de bezoekers aan de dagbesteding van de Baersdonck hebben deelgenomen aan #keipositief.