Zaterdag, 21 maart 2020

Kiek Limburg is dé plek op het internet, waar je moet zijn voor informatie over maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven in Limburg. Het is ook dé plek om informatie over jouw organisatie of initiatief te delen met anderen. Om het doel en de functies van Kiek Limburg te onderstrepen, is in het logo gekozen voor een nieuwsgierige Limburgse Eikelmuis.

Nieuw en in ontwikkeling
Kiek Limburg is nieuw en volop in ontwikkeling. De komende maanden wordt hard gewerkt om de vormgeving verder te verfijnen en om eventuele mankementen te verhelpen. Dat laatste doet de zoekmachine overigens gedeeltelijk zelf. Kiek Limburg maakt namelijk gebruik van een zogeheten ‘zelflerend algoritme’. Dat betekent dat de zoekmachine steeds beter wordt, doordat mensen ervan gebruik maken. De officiële presentatie van Kiek Limburg vindt komend najaar plaats.

www.kieklimburg.nl
Kiek Limburg is in het kader van de Sociale Agenda 2025 van de Provincie Limburg ontwikkeld door Beweging Limburg Positief Gezond, Bureau Amory, Burgerkracht Limburg, Provincie Limburg, SMOL en Spil in de Wijk.