Maandag, 15 juni 2020

Beste ambassadeurs van de Beweging Limburg Positief Gezond,

Zoals jullie weten hebben wij vanwege het coronavirus de ambassadeursbijeenkomst van 18 maart helaas moeten annuleren. Tijdens deze bijeenkomst zouden wij samen in gesprek gaan over fase 2 van de beweging Limburg Positief Gezond. Een fase die in het teken staat van verduurzaming van de beweging, nieuwe ideeën en tijden. Gedurende deze coronatijd hebben de kernpartners verder gewerkt aan het plan van aanpak van deze tweede fase.
Dit plan wordt na de zomer aangeboden aan de bestuurders van de aangesloten organisaties van de beweging Limburg Positief Gezond.

Wij vinden het echter erg belangrijk dat ook jullie ideeën omtrent het ambassadeurschap worden verwerkt in dit plan van aanpak. Daarom willen wij jullie graag uitnodigen voor onze ‘digitale ambassadeursbijeenkomst’.

Samen met jullie willen wij in gesprek gaan over de rol van ambassadeur beweging Limburg Positief Gezond in deze volgende fase.
Denk aan:
•    Hoe zie jij je rol van ambassadeur in deze fase?
•    Wanneer mag iemand zich ambassadeur noemen van deze beweging?
•    Wat zijn belangrijke randvoorwaarden voor een ambassadeur om zijn/haar rol goed te kunnen uitoefenen?
•    …..

Hiervoor hebben wij twee momenten gepland, waarop je je kunt inschrijven. Om misverstanden te voorkomen, alle drie de sessies hebben dezelfde inhoud. We hopen alleen op deze manier iedereen de mogelijkheid te kunnen bieden om aan te sluiten en met ons in gesprek te kunnen gaan.
De datamogelijkheden zijn:
•    Donderdag 25 juni van 19.00 - 20.30 uur
•    Maandag 29 juni van 14.00 – 15.30 uur

Je kunt je aanmelden voor ??n van de bijeenkomsten via deze aanmeldlink
Na aanmelden ontvangen jullie enkele dagen voor de digitale ambassadeursbijeenkomst  een link om deel te nemen.
.