7
NOV
15:00u - 17:00u
Online
Maandag, 10 oktober 2022

Lokaal samenwerken aan de eigen regie van thuiswonende ouderen

Publieke gezondheid / Gemeenten/Wijk/Wonen
Zorg

Themabijeenkomst Lectoraat Wijkgerichte Zorg

Met enthousiasme nodigen wij u uit voor de tweede online themabijeenkomst van het Lectoraat Wijkgerichte Zorg van Zuyd Hogeschool. Deze editie met het onderwerp: #WETOO. Lokaal samenwerken aan de eigen regie van thuiswonende ouderen

Datum: 7 november 2022 van 15.00-17.00u
Locatie: online

U kunt zich hier gratis aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 3 november. Per mail ontvangt u voor aanvang van de bijeenkomst een uitnodiging om via Teams deel te nemen.

Programma
15.00 uur Opening en welkom door Dr. Erik van Rossum (Zuyd Hogeschool, lector wijkgerichte zorg)

15.10 uur Interactieve presentatie: Het dorpsnetwerk Elsloo – de noodzaak, ervaringen en geleerde lessen van de interprofessionele samenwerking in het zorg- en welzijnsdomein door Dr. Loes van Bokhoven (huisarts, lid dorpsnetwerk en hoofdonderzoeker Universiteit Maastricht) en Dr. Anneke van Dijk – de Vries (coördinator dorpsnetwerk)

15.35 uur  Interview: Participatie – meedenken-meedoen-meebeslissen van ouderen bekeken vanuit burgers van Elsloo met Jet Lancee en Corrie op den Kamp (burgers in Elsloo)

16.00 uur korte pauze

16.10 uur Presentatie: Participatief onderzoek met ouderen en burgers, mantelzorgers en professionals met als doel eigen regie van thuiswonende ouderen te versterken: het proces en eerste uitkomsten door Dr. Albine Moser (Zuyd Hogeschool, projectleider)

16.40 uur Discussie en afsluiting door Dr. Erik van Rossum (Zuyd Hogeschool)

Graag tot dan!

Team Lectoraat Wijkgerichte Zorg
Zuyd Hogeschool

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via renske.kuipers@zuyd.nl