Dinsdag, 24 november 2020

Online ambassadeursbijeenkomst op 30 november van 15.30u tot 17.00u

Beste Ambassadeurs van de Beweging Limburg Positief Gezond,

Zoals in de Save the Date aangekondigd, hebben wij weer een ambassadeursbijeenkomst gepland. Deze wordt digitaal via ZOOM gehouden op 30 november van 15.30 tot 17.00 uur. Graag willen wij enerzijds van deze gelegenheid gebruik maken om jullie bij te praten over de plannen en ontwikkelingen van de beweging en anderzijds jullie hierbij gaan betrekken.

Klik hier voor het document met de uitgangspunten en voorwaarden voor de inzet en samenwerking.

Onze nieuwe coördinator Loek Vaessen wilt zich graag aan jullie voorstellen en samen met jullie naar de toekomst kijken en plannen maken. Een onderdeel van deze plannen is de diverse activiteiten en ervaringen meer te gaan delen en wereldkundig te maken. Dit ook in relatie tot het communicatieplan waar momenteel hard aan gewerkt wordt.

Wij willen graag met jullie in gesprek om expertise en interesses uit te wisselen en van daaruit aanknopingspunten te vinden voor vervolgacties. Om dit effectief op te halen, zullen wij in een tweetal break out rooms in gesprek gaan over een viertal thema’s die uiteraard betrekking hebben op positieve gezondheid.

 De vier thema's zijn:

  • Uitwisselen van ideeën en inspiratie
  • Gezond onderwijs
  • Vitaliteit en HR
  • Storytelling; delen van positief gezonde ervaringen/ succes verhalen 

Klik hier om aan te melden en kies vervolgens 2 thema’s. Eind deze week ontvangen jullie van ons de inloglink om deel te kunnen nemen aan deze ZOOM meeting. 

We kijken er alvast naar uit. 
Met vriendelijke groet,

Namens de Beweging Limburg Positief Gezond
R.W.  (Lia) Defauwes-Ferfers