Dinsdag, 19 januari 2021

Leren van Limburg

Overdracht, resultaten en start van de Beweging Limburg Positief Gezond. Tijdens de eerste uitzending Positieve Gezondheid LIVE van Institute for Positive Health op 13 januari 2021 stond #Leren van Limburg centraal. Moderator Simone van Trier bespreekt met diverse tafelgasten wat we kunnen leren van Limburg als eerste Positief Gezonde Provincie in Nederland.

Leren van de eerste Positief Gezonde Provincie in Nederland. 

Tijdens de eerste uitzending Positieve Gezondheid LIVE van Institute for Positive Health op 13 jan 2021 stond #LerenvanLimburg centraal. Moderator Simone van Trier bespreekt met diverse tafelgasten wat we kunnen leren van Limburg.

De drie onderwerpen van de tafelrondes

1 Over de start en het initiatief
2 Plan van aanpak en de uitvoering
3 Overdracht, resultaten en start Beweging Limburg Positief Gezond

Terugkijken van de hele livecast kan middels deze link op de website van IPH

Magazine Limburg Positief Gezond
Het magazine dat tijdens de uitzending PG LIVE door Angelique Schuitemaker overhandigd is aan gedeputeerde Robert Housmans van de Provincie Limburg, staat boordevol Limburgers die vertellen over de verandering, de verbetering en nieuwe inzichten door Positieve Gezondheid. Over het andere gesprek. Over bestuurlijke moed van de Provincie Limburg, de kracht van Limburg en de Beweging Limburg Positief Gezond die nu verder gaat met het gedachtegoed.
Bestellen kan hier.

Klik hier voor het persbericht van Gedeputeerde Robert Housmans.

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail