Vrijdag, 5 maart 2021

Intervisie als onderdeel van het scholingsplan

We gaan starten met Intervisie als onderdeel van het scholingsplan, doe je mee? Aanmelden kan vanaf nu.

Heb je als Limburgse professional na het afronden van de reflectie bijeenkomsten ook behoefte om het geleerde in de praktijk met anderen te toetsen en van elkaars ‘ positief gezonde ‘ ervaringen te leren? Dan hebben wij goed nieuws want wij gaan starten met de (online) intervisie bijeenkomsten op basis van open inschrijving. Doel is om ten minste tien intervisiebijeenkomsten per jaar door de gehele provincie te organiseren waarbij de eerste sessies vanwege Covid-19 online plaats zullen vinden. De online intervisiebijeenkomsten duren 2 uur en de fysieke sessies 2,5 uur.

De groepsgrootte kan variëren tussen de 6-12 deelnemers. Burgerkracht Limburg is verantwoordelijk voor de organisatie ervan. Deelnemers vanuit het scholingsplan Limburg Positief Gezond kunnen zich zelfstandig inschrijven voor deze bijeenkomsten. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@limburgpositiefgezond.nl onder vermelding van voor- en achternaam, organisatie* (indien van toepassing), e-mailadres en telefoonnummer.

Aan de intervisie kunnen deelnemen:
- Professionals die een (blended) basistraining Positieve Gezondheid hebben doorlopen (aangeboden vanuit het scholingsplan, maar ook  een basistraining elders gevolgd voldoet om deel te mogen nemen aan de intervisiebijeenkomsten) en in Limburg werkzaam zijn.
- Implementatiecoaches opgeleid vanuit het scholingsplan Limburg Positief Gezond.

Aangezien deze intervisie bijeenkomsten op basis van open inschrijving onder het scholingsplan vallen zijn hier voor de deelnemer geen kosten aan verbonden. Intervisie bijeenkomsten die in-company plaats vinden dienen door de betreffende organisatie zelf te worden gefaciliteerd.