Home
Positieve Gezondheid
Wat is Positieve Gezondheid?
Hoe werkt Positieve Gezondheid?
Mijn Positieve Gezondheid
Hoe is het ontstaan?
Positieve Gezondheid vergeleken
Scholing
Ervaringen
Positieve Gezondheid in de praktijk
Inspiratiesessies
Tools
Limburg Positief Gezond
Beweging Limburg Positief Gezond
Ambassadeurs
Kernteam
Werkwijze
Partners
Ambities
Actueel
Actueel
Aanmelden nieuwsbrief
Archief nieuwsbrieven
Contact

Mei 2019: Duurzame inzetbaarheid medewerkers in relatie tot Positieve Gezondheid

Op welke wijze kun je Positieve Gezondheid inzetten bij het streven om medewerkers betrokken en gemotiveerd aan je instelling/ bedrijf te binden. Hoe kunnen de doelstellingen van de organisatie complementair zijn aan de persoonlijke doelen van de medewerkers en kun je inzetten op hun duurzame inzetbaarheid. Versterken van de mogelijkheden, vitaliteit vergroten en werkvermogen benutten door deze aanpak.

Anita Verstappen eigenaar van PreventiVIO neemt ons mee hoe je dit binnen je organisatie in kunt zetten en medewerkers zelf hierover regie kunt laten voeren en eigenaar zijn van hun langdurige inzetbaarheid.

Landelijk is er vanuit iPH een koplopertafel Positieve Gezondheid en werk. Zij werken aan een handreiking hoe binnen de werksetting “Het andere gesprek” gevoerd kan worden. Malou Timmers werkzaam bij iPH en betrokken bij deze koplopertafel neemt u mee in het proces dat zij lopen en zal de eerste resultaten presenteren. Tijdens de inspiratiesessie is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan wat de handreiking kan betekenen binnen de eigen organisatie. We willen graag van de deelnemers horen wat zij ervan vinden en op welke wijze deze aangevuld kan worden om toe te passen in de eigen organisatie of praktijk. Deze input wordt meegenomen in de definitieve versie.

Deze pagina delen: