Zaterdag, 6 november 2021

De nieuwsbrief van november, boordevol positiviteit

De bladeren kleuren prachtig voordat ze definitief loslaten, het is herfst. Het is tijd voor heerlijke wandelingen in de natuur en genieten. Zo simpel kan het leven zijn. Zien en uitvoeren wat wel kan en kijken naar de mogelijkheden. We leven in een periode waarbij het niet altijd gemakkelijk is om positief te zijn.

Iets wat deze periode ons leert is dat verandering en zelfs transitie een periode van onzekerheid met zich meebrengt en welk een reactie van angst of afkeer kan hebben. Het woord polarisatie had ik voor 2021 nog niet eerder gehoord maar we voelen en merken het allemaal om ons heen. Verdeeldheid is niet wat ons gelukkig maakt doch wel vertrouwen en mildheid. En hopelijk vinden we dit vertrouwen in onszelf en in de spiegel die de natuur ons laat zien.

Na het vallen van de bladeren komt er ook weer tijd voor nieuwe knopjes en takjes, sterker en buigzamer dan er voor. En dat is waar positieve gezondheid over gaat. Wij zijn blij dat we als beweging steeds meer bekendheid krijgen. Steeds meer Limburgers ontdekken de voordelen van leven en werken met positieve gezondheid.

Loek Vaessen,
Coördinator Beweging Limburg Positief Gezond 

>> lees hier de nieuwsbrief