Op welke manier kun je Positieve gezondheid in je eigen organisatie vertalen. Hoe kunnen we onze medewerkers faciliteren en ondersteunen vanuit de zes dimensies. Hebben werkgevers hierin een rol en zo ja wat zijn dan de mogelijkheden. Op welke wijze kun je talenten binnen je organisatie vanuit het perspectief betekenisvol en zinvol leven, verbinden met de opdracht, doelstelling en missie en visie van de organisatie. Op welke wijze kun je een rol en wil je een rol vervullen bij kwaliteit van leven, participatie, veerkracht en eigen regie van de medewerkers. Wat betekent dit voor de inrichting en structuur van de organisatie. Waar liggen kansen en perspectieven en welke beren moeten beslecht worden.

Vele vragen die HR-vraagstukken verbinden aan Positieve Gezondheid. We gaan dit thema vanuit twee perspectieven belichten: binnen het systeem de droom verwezenlijken of buiten het systeem stappen en daar je droom realiseren.

Kay Bemelen, werkzaam bij cluster P&O van de Provincie Limburg, neemt u mee in zijn zoektocht en invulling van dit thema en wat hiervan de resultaten zijn. Bart van Dolderen, werkzaam bij de Masteropleiding Innovatie en H&R bij Zuyd Hogeschool, schetst het kader waarin mogelijkheden geboden worden om dit binnen uw eigen organisatie te vertalen.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze inspirerende bijeenkomsten. De inspiratiesessies worden georganiseerd door het Actiecentrum Limburg Positief Gezond en de toegang is gratis.

U kunt zich aanmelden via deze link.

7 mei                     Lefteam               Maastricht

14 mei                   Graasj                 Roermond

28 mei                   Beej Benders      Venlo