Home
Limburg Positief Gezond
Actiecentrum
Ambassadeurs
Beweging Limburg Positief Gezond
Team
Werkwijze
Partners
Positieve Gezondheid
Wat is Positieve Gezondheid?
Hoe werkt Positieve Gezondheid?
Mijn Positieve Gezondheid
Hoe is het ontstaan?
Positieve Gezondheid vergeleken
Ambities
Actueel
Actueel
Aanmelden nieuwsbrief
Archief nieuwsbrieven
Agenda
Inspiratie
Inspiratiesessies
Positieve Gezondheid in de praktijk
Tools
Scholing
Trainingen
Trainers en sprekers
Ervaringen
Contact

Actiecentrum Limburg Positief Gezond

Het actiecentrum Limburg Positief Gezond is november 2016 gestart om de beweging Limburg Positief Gezond te versterken en de ambities van de Sociale Agenda 2025 te ondersteunen.

Het actiecentrum wil de Limburgers inspireren en faciliteren om zelf en met elkaar breder naar hun gezondheid te kijken en te herkennen hoe zij veerkrachtig en betekenisvol kunnen leven en hierin eigen keuzes (leren) maken. Dat doen we op basis van de zes dimensies van Positieve Gezondheid.

Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid biedt een kapstok voor iedereen om vanuit zijn eigen expertise en eigenheid een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de Limburgers.

Ambassadeurs

De beweging Limburg Positief Gezond kent vele ambassadeurs. Dit zijn enthousiaste professionals die het gedachtegoed graag in hun eigen omgeving en praktijk uitdragen. Zij ontmoeten elkaar regelmatig en delen met elkaar hun ervaringen en netwerk en hebben hierdoor een belangrijke rol in het ontwikkelen van een fijnmazig netwerk over de Provincie Limburg. De ambassadeurs worden ondersteund door het team van het Actiecentrum. Meer informatie: info@limburgpositiefgezond.nl

Deze pagina delen: